Alumni

Oblozhka CD

Алумни (от латинската дума “аlumnus”) означава “ученици, възпитаници”. Най-често е събирателно название на успешно завършилите университет, колеж или училище. Използва и за бивш член на организация, фирма и т.н.

Ако търсите контакти с някоя компания – търсите в интернет и звъните по телефона … А ако търсите кадри и/или съвипускници ?

За много българи връзката с университета приключва веднага след като стиснат дипломата си в ръка. Всъщност по света това съвсем не е така – водещите университети на Европа и САЩ изграждат силна връзка със своите студенти не само по време на следването им, а и след това… Традиционно се провеждат срещи между завършили колеги, участва се в инициативи на университета…  А след като вече си направил кариера – може да откриеш ценни кадри сред новата генерация колеги, които да привлечеш.

За нас е важно да установим контакт с Вас, да Ви информираме за наши прояви и да помогнем за организиране на юбилейни срещи. Моля, попълнете приложения въпросник ( alumni-form ) и ни го изпратете. В недалечно бъдеще предстои публикация на първата “Книга на завършилите Факултета по класически и нови филологии.

Регистрирайте се тук .

 

B.Krustev © 2013-2014.  All rights reserved.